ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Охорона здоров 'я та безпека споживача
Комісією були затверджені інструкції щодо забезпечення належних умов захисту здоров'я, безпеки споживача, основаних на найновіших досягненнях науки. Йдеться, зокрема, про гігієну праці, профілактику професійних захворювань і травматизму на робочих місцях. Охорона здоров 'я предбачає також діяльність в галузі виробництва продуктів харчування та ліків, з одного боку, і безпеку споживача при застосуванні промислових виробів, - з іншого. Країни-члени Співтовариства можуть видавати внутрішньодержавні інструкції, але тільки за умови, що ЄС не видав власних. Проте в цій області не існує жодних законодавчих обмежень, навпаки, законодавці діють достатньо прагматично і видають інструкції, які слугують охороні інтересів споживача. Контроль же за продуктами і рішення про їх допуск на ринок, як правило, залишається в компетенції внутрішньодержавних органів тієї чи іншої країни-члена Спільноти.
Основна директива ЄС вимагає, щоб уся продукція Спільноти відповідала нормам безпеки. Країни-члени повинні здійснювати контроль над безпекою виробів і, в разі потреби, знімати продукцію з ринку. Щодо промислових, зокрема електроприладів, існує спеціальна постанова, яка вимагає дотримання спільних правил безпеки для всіх виробів, допущених на європейський ринок.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Охорона здоров 'я та безпека споживача» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Выстрел на дне океана
Формати повідомлень і прикладні програми роботи з електронною пош...
Аудит розрахунку фіксованого сільськогос-подарського податку і за...
Фонетика, звуки і мовні органи
Аудит нематеріальних активів. Мета і завдання аудиту


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 443 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП