ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Третя опора ЄС. Співпраця у сфері правосуддя та внутрішніх справ
В основні проведення співпраці між поліцією та судовими органами країн-членів лежить мета забезпечити громадянам свободу, безпеку та правосуддя спільними зусиллями, спрямованими на запобігання злочинності та на боротьбу з нею (особливо це стосується тероризму, торгівлі людьми, незаконної торгівлі наркотиками та зброєю, корупції та махінацій), а також на боротьбу з проявами расизму та ксенофобії (ст. 29 та ЗО Договору про ЄС). В цьому напрямі вже зроблено два дуже позитивні кроки, а саме: прийнято директиву стосовно відмивання грошей та створено європейський правоохоронний орган - Європол, який працює з 1998 р. Співробітництво у галузі судочинства також стосується співпраці судових органів країн-членів у сприянні та прискоренні процесів розгляду судових справ та контролю за виконанням судових рішень, полегшення процесу екстрадиції між країнами-членами, встановлення мінімальних правил розгляду складових елементів правопорушень та покарань у сфері організованої злочинності, тероризму та незаконної торгівлі наркотиками (ст. 31 та 32 Договору про ЄС).
Як і у спільній зовнішній політиці та політиці безпеки, співпраця у цій галузі здійснюється на основі співробітництва між окремими країнами-членами, тобто виходить за межі юрисдикції ЄС, лежить у правовому полі, де ЄС як такий не має повноважень на прийняття рішень.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Третя опора ЄС. Співпраця у сфері правосуддя та внутрішніх справ» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: АУДИТ ОКРЕМИХ СПЕЦИФІЧНИХ ЦИКЛІВ ТА РАХУНКІВ
Аудит Звіту про власний капітал
Аудит місцевих податків. Аудит податку з реклами
Формати файлів і протоколи передачі електронної пошти
Особливості організації аудиту в агропроми-словому комплексі Укра...


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 826 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП