ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Екологія » Ландшафтна екологія

Ландшафтознавство – фізико-географічна дисципліна
Фізична географія – наука, що вивчає природну скла-дову географічної оболонки Землі1 і її структурні частини, — природні території і аквальні комплекси усіх рангів. Основні розділи фізичної географії – землезнавство і ландшафто-знавство. До її складу включають також палеогеографію і суміжні науки: геоморфологію, кліматологію, гідрологію, океанологію, гляціологію, географію ґрунтів , біогеографію. Основні завдання фізичної географії – комплексні дослі-дження природи окремих регіонів і природних процесів, ви-вчення проблеми дії людини на природне середовище.
Ландшафтознавство – розділ фізичної географії, що вивчає складні природні і природно-антропогенні геосистеми різного рангу, – ландшафти як частини географічної оболон-ки Землі. Ландшафт географічний – відносно однорідна ді-лянка географічної оболонки, яка характеризується закономі-рним поєднанням її компонентів (рельєфу, клімату, рослин-ності та ін.) і морфологічних частин (фацій, урочищ, місцево-стей), а також особливостями поєднань і характером взаємо-зв’язків з нижчими територіальними одиницями. Ландшафто-знавство розглядає походження, структуру, зміну, просторо-ву диференціацію і інтеграцію ландшафтів, а також їх окремі властивості, взаємозв’язки елементів, їх зміни під впливом природних і антропогенних чинників.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Ландшафтознавство – фізико-географічна дисципліна» з дисципліни «Ландшафтна екологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит вартості об’єктів і законності витрат, пов’язаних з капітал...
Аудиторські процедури: зміст і послідовність проведення
Основні поняття системи супутникового зв’язку
Поняття і класифікація модемів
Аудит внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхуван...


Категорія: Ландшафтна екологія | Додав: koljan (18.04.2013)
Переглядів: 496 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП