ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Історія України » Нарис історії України

КОНВЕНЦІЯ «ПРО МІЖНАРОДНО-ПРАВОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ» УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ ТА РОСІЙСЬКОГО ПОЛІТИЧНОГО КОМІТЕТУ 1921
КОНВЕНЦІЯ «ПРО МІЖНАРОДНО-ПРАВОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ» УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ ТА РОСІЙСЬКОГО ПОЛІТИЧНОГО КОМІТЕТУ 1921 — двостороння угода, підписана 1 квіт. 1921 у Варшаві О.Ейхельманом, Л.Михайловим, С.Стемпковським (від першого уряду Державного центру УНР на еміграції під кер-вом В.Прокоповича) та Д.Філософовим і О.Дикгоф-Деренталем (від Рос. політ. к-ту), затверджена 2 квіт. 1921 А.Ніковським і 6 квіт. 1921 — Б.Савінковим. Містила взаємне визнання суверенності сторін в етнічних межах; передбачала обмін офіц. представниками для інформації та зміцнення союзних відносин, узгодження і, в разі потреби, об’єднання дипломатичних представництв (за участю також Білорус. Нар. Республіки, Грузин. Демократ. Республіки і Кубанської Народної Республіки) та спільне військ.-політ. кер-во

12
КОНВЕНЦІЯ

антибільшовицьким повстанським рухом, для чого обрана з представників договірних сторін спец. комісія мала виробити стратегічний план. Термін дії конвенції передбачалося визначити окремою умовою. (Див. також Конвенція «Про міжнародноправове об’єднання» між Державним центром Української Народної Республіки на еміграції та Донською демократичною групою 1921).
Літ.: Матвієнко В.М. Українська дипломатія 1917—1921 років: на теренах постімперської Росії. К., 2002; Головченко В.І. Угода між урядом УНР і Російським політичним комітетом Бориса Савінкова. В кн.: Україна дипломатична — 2002: Науковий щорічник, вип. 3. К., 2003. В.І. Головченко.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «КОНВЕНЦІЯ «ПРО МІЖНАРОДНО-ПРАВОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ» УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ ТА РОСІЙСЬКОГО ПОЛІТИЧНОГО КОМІТЕТУ 1921» з дисципліни «Нарис історії України»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит податкової звітності з податку на додану вартість сільськог...
Період окупності
Використання електронної пошти в бізнесі та її стандарти
ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ПЛАНУВАННЯ ПРОДУКТУ
ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ


Категорія: Нарис історії України | Додав: koljan (02.03.2013)
Переглядів: 422 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП