ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Основи економічної теорії

Зростання ролі соціальної сфери
Соціальна сфера—одна з найважливіших сфер життя суспільства, яка забезпечує необхідні умови праці та побуту, здоров'я і дозвілля. В ній реалізуються результати трудової діяльності кожної працездатної людини.
Донедавна в нашій країні недооцінювалася важливість розв'язання соціальних питань. Дуже відстала від потреб сьогоднішнього дня матеріально-технічна база соціально-культурної сфери. По суті існував залишковий принцип виділення ресурсів для, її розвитку., Через технократичні перекоси була послаблена увага до соціальних умов виробництва, до питань побуту і відпочинку.
Вихід країни на якісно новий рівень розвитку передбачає рішучий поворот до потреб соціальної сфери, її пріоритетний розвиток—невід'ємна складова частина удосконалення всіх сфер життя суспільства.
Важливою умовою реалізації активної соціальної політики є розвиток і зміцнення матеріально-технічної бази соціально-культурної сфери. Вона охоплює галузі, на базі яких здійснюється житлове будівництво, реалізуються потреби людини у зміцненні здоров'я, підвищенні його освітнього і культурного рівня.
Матеріально-технічна база соціально-культурних галузей в Україні має бути виведена на якісно новий рівень. На ці цілі намічено, пріоритетне виділення ресурсів і коштів. При збереженні провідної ролі державних коштів у ресурсному забезпеченні розвитку соціальної сфери підвищується частка коштів підприємств і кооперативів, а також заощаджень населення, у тому числі коштів, що залучаються на позичковій основі. Ринкові засади ведення господарства значно розширюють можливості підприємств для розвитку соціальної сфери.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Зростання ролі соціальної сфери» з дисципліни «Основи економічної теорії»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит прибуткового податку з доходів громадян
Реки, текущие в гору
Доходи, витрати і прибуток банку
Заходи щодо запобігання ризикам або їх зменшення
СУТЬ ТА ПРЕДМЕТ АУДИТУ, ЙОГО СФЕРА ДІЇ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ


Категорія: Основи економічної теорії | Додав: koljan (29.10.2012)
Переглядів: 548 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП