ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Мета і правова база політики ЄС у сфері наукових досліджень і технологічного розвитку
Документальне підґрунтя цієї політики - ст. 55 Договору про ЄОВС, ст. 2а і 4-11 Договору про Євроатом; ст. 41(a) і 13Of- 13Op Договору про ЄС. її метою є підвищення промислової і технологічної конкурентноздатності європейських виробників, особливо за рахунок технологій майбутнього. Це створює спільні засади дослідницької і технологічної політики. Для стимулювання економічного розвитку ЄС необхідна значна концентрація і координація зусиль по реалізації цієї політики. Довгострокові завдання досліджень і технологічного розвитку викладені у Білій книзі з проблем росту, конкурентноздатності і зайнятості.
Цей документ розробив низку заходів, що стосувались як місцевого рівня розвитку економіки, так і Співтовариства в цілому, механізмів створення мільйонів робочих місць. В цьому сенсі Біла книга надавала велике значення дослідженням і технологіям, а також телекомунікаціям, які розглядалися як важливий фактор забезпечення конкурентноздатності промисловості у майбутньому. Комісія, шляхом низки ініціатив, програм і фінансових механізмів концентрувала свою діяльність на скороченні технологічного відставання інформаційних технологій та трансєвропейських мереж, не тільки у сфері транспорту і енергетики, а й телекомунікацій і інформації, що у підсумку привело до розширення спільного європейського інформаційного простору, сприяло успіху європейського внутрішнього ринку.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Мета і правова база політики ЄС у сфері наукових досліджень і технологічного розвитку» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Особливості надання та погашення окремих видів кредиту
Аудит акцизного збору
Віднесення грошових потоків до інвестиційного проекту
Кредитний договір — основа кредитних взаємовідносин
РОЛЬ ТЕХНІЧНОЇ ЕСТЕТИКИ ТА ЕРГОНОМІКИ В ПІДВИЩЕННІ КОНКУРЕНТОСПРО...


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 628 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП