ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Інституції ЄС, які реалізують культурну політику
Усі інституції Союзу є учасниками культурної політики. Однак найважливішими серед них є Європейська комісія, яка отримала повноваження для самостійного втілення програм, наповнених духом Спільноти, а також Європейська Рада. Загальні аспекти цієї політики визначаються на засіданнях Ради ЄС, зокрема міністрів культури і освіти. Європейська Комісія відповідає за підготовку і виконання рішень Генеральної дирекції, у віданні якої знаходиться інформаційне забезпечення, засоби масової інформації, культура та аудіовізуальні засоби. Відповідно до своїх бюджетних повноважень Європейський парламент може визначити обсяги фінансування культурних програм.
Як правило, Союз застосовує у сфері культури ті ж правові інструменти, що й в інших сферах. Однак абсолютно гармонізувати національне законодавство та адміністративне регулювання неможливо. Рада ЄС обмежується переважно прийняттям рішень, у яких держави-члени беруть на себе політичні, а не правові зобов'язання.
Крім перелічених інституцій, у деяких державах існують приватні установи, які фінансуються урядом і є активними суб'єктами європейського культурного простору. Такі інституції є у Німеччині (Інтер - На-ціонес, Гьоте - Інститут, Німецька академічна служба обміну ДААД та
234
ін.), Великобританії (Британська рада), Швеції (Шведський інститут), Данії (Данський культурний інститут), Іспанії (Інститут Сервантеса), Португалії (Інститут Камю), Австрії (Австрійський інститут), Швейцарії (Про Гельвеція) і Франції (Французький інститут).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Інституції ЄС, які реалізують культурну політику» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Еволюція стандартів стільникового зв'язку
МЕТОДИ ПРОГНОСТИКИ
Баланс
Как надо понимать закон инерции
ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 510 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП