ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Основи економічної теорії

Доходи від індивідуальної трудової діяльності
Визначення таких доходів вимагає чіткого визначення сутності індивідуальної трудової діяльності. Остання являє собою суспільне корисну діяльність громадян з виробництва товарів і надання платних послуг, що не пов'язано з їхніми трудовими відносинами з державними, кооперативними, іншими підприємствами, установами, організаціями і громадянами, а також з внутрішньоколгоспними трудовими відносинами.
Коло індивідуальної трудової діяльності досить широке. Це виробництво різноманітних товарів (пошиття одягу, взуття, виготовлення сувенірів тощо), невеликі підприємства без найманих працівників (перукарні, майстерні з ремонту телевізорів, побутової техніки тощо), платні послуги юристів, лікарів, стоматологів, викладачів.
Не вся грошова виручка від індивідуальної трудової діяльності становить грошовий доход. Останній — це залишок після вирахування з грошової виручки виробничих витрат (амортизації, витрат на сировину, матеріали, електроенергію, транспорт тощо).
Учасник індивідуальної трудової діяльності після оплати податку повністю розпоряджається своїм доходом:
В умовах дефіциту товарів і послуг можуть виникнути високі доходи за рахунок спекуляції, різних зловживань. У зв'язку з цим, створюючи сприятливі умови для ефективної господарської діяльності людей, що зайняті переважно в індивідуальному секторі виробництва, слід ураховувати і контролювати доходи, розумно використовуючи для цього прогресивний податок.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Доходи від індивідуальної трудової діяльності» з дисципліни «Основи економічної теорії»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: ПЛАНУВАННЯ, СТАДІЇ ТА ПРОЦЕДУРИ АУДИТУ
На наклонной плоскости
ЗМІСТ ТА МЕТА МАРКЕТИНГОВОЇ ПРОДУКТОВОЇ ТА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ІННОВАЦІ...
Планування аудиту нематеріальних активів
Поняття і класифікація модемів


Категорія: Основи економічної теорії | Додав: koljan (29.10.2012)
Переглядів: 661 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП