ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Основи економічної теорії

Основні шляхи піднесення сільського господарства в Україні Сучасні проблеми піднесення сільського господарства
Для того щоб показати основні шляхи піднесення сільського господарства в Україні, треба проаналізувати сучасний
його стан. А його не можна назвати навіть задовільним. Сільське господарство України значною мірою деградоване і за рівнем розвитку значно відстає від передових країн. Причин такого становища багато. Тривалий час у нас були відсутні пріоритетні умови для забезпечення стійкого його зростання. У зв'язку з переходом до ринку було зроблено ряд істотних помилок, що призвело до спаду виробництва. Різко погіршилось економічне становище більшості сільськогосподарських підприємств. Низька рентабельність виробництва і збитковість господарств значною мірою пов'язана з підвищенням цін на засоби виробництва і матеріальні ресурси, скороченням обсягів реалізації продукції, рослинництва і тваринництва.
З метою виходу з економічної кризи і піднесення сільського господарства були реалізовані деякі важливі заходи. Серед них списання заборгованості колгоспів і держгоспів за позиками банками, видача авансів під реалізацію продукції. Проте багато проблем залишилось нерозв'язаними.
Основними напрямами піднесення аграрного сектора господарства в Україні є такі: інтенсифікація сільського господарства, поліпшення використання земель, розвиток матеріально-технічної бази, державна допомога сільському господарству. Безумовно, на підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва будуть позитивно впливати перебудова аграрних відносин на селі, перехід до багатоманітності форм власності на землю та інші. засоби виробництва.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Основні шляхи піднесення сільського господарства в Україні Сучасні проблеми піднесення сільського господарства» з дисципліни «Основи економічної теорії»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит вартості об’єктів і законності витрат, пов’язаних з капітал...
Українські слова та слова запозичені з інших мов
ВНЕСОК Дж. М. КЕЙНСА У РОЗВИТОК КІЛЬКІСНОЇ ТЕОРІЇ ГРОШЕЙ
СВІТОВИЙ БАНК
Задача о двух лошадях


Категорія: Основи економічної теорії | Додав: koljan (29.10.2012)
Переглядів: 817 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП