ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Основи економічної теорії

Міжнародний кредит
Міжнародний кредит обслуговує міграцію позикового капіталу в сфері міжнародних економічних відносин. Його суб'єктами (кредиторами та позичальниками) виступають держава (в особі національних банків і державних скарбниць чи міністерств фінансів), банки (міжнародні, національні та приватні), міжнародні (в тому числі регіональні) валютно-фінансові організації, міжнародні (національні, транснаціональні) корпорації, окремі фірми. Об'єктом міжнародного кредитування є передавання на певний строк, як правило з виплатою відсотків, товарних цінностей, послуг (наукових, транспортних, сервісних, у тому числі фінансово-банківських) і валютних ресурсів.
Відповідно до специфіки об'єктів та суб'єктів кредитування, а також інших факторів, що визначають міждержавне переміщення позикового капіталу, міждержавний кредит виступає у різноманітних функціональних формах. Він може бути міждержавним, приватним і змішаним, коротко-, середньо- та довгостроковим, комерційним чи банківським, кредитуванням зовнішньоторговельних організацій чи прямих інвестицій тощо.
Слід ураховувати і таку досить важливу обставину. Існує тісний зв'язок між міжнародним кредитом і кредитом, що здійснюється на національній (внутрішньоекономічній) основі. Вони взаємно доповнюють, один одного і у функціональному відношенні практично є невіддільними: міжнародний кредит, як правило, реалізує себе через структурні ланки внутрішнього кредиту, органічно пов'язаний з ним; останній в умовах сучасної інтернаціоналізації економічного життя немислимий без використання зовнішніх кредитних ресурсів.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Міжнародний кредит» з дисципліни «Основи економічної теорії»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Апаратна база комп’ютерної телефонії
Модель оцінки дохідності капітальних активів (САРМ)
Що таке GSM?
СУЧАСНИЙ КЕЙНСІАНСЬКО-НЕОКЛАСИЧНИЙ СИНТЕЗ У ТЕОРІЇ ГРОШЕЙ
Отдача огнестрельного оружия


Категорія: Основи економічної теорії | Додав: koljan (29.10.2012)
Переглядів: 559 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП