ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Ягоди
Після перебирання і миття ягід протічною водою, активність
забруднення знижується в 1,1-1,4 раза, а після приготування з ягід
джемів та варення, активність у кінцевому продукті зменшиться
в 2-5 разів. При перетиранні ягід з цукром – в 0,5-0,8 раза за ра-
хунок розбавлення цукром. При сушінні активність ягід збільшу-
ється від 8 до 15 разів. У додатку 9.4 подано зменшення вмісту ра-
діонуклідів у ягодах, залежно від їх кулінарної обробки.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Ягоди» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит виходу продукції рослинництва
Аудит визнання запасів і правильності їх оцінки
СУТНІСТЬ, ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ВИДИ ФІНАНСОВОГО ПОСЕРЕДНИЦТВА
Загадка пешехода и паровоза
Аудит орендованих необоротних активів


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (21.01.2014)
Переглядів: 657 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП