ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Інструменти реалізації «політики ЄС в галузі охорони здоров'я»
Спільна діяльність у сфері охорони здоров'я включає широкий комплекс роз'яснювальних та освітніх заходів і програм. Частина питань в галузі охорони здоров'я входить до окремих напрямів екологічної політики та політики із захисту споживачів.
«Європа проти раку». Особлива увага приділяється заходам з боротьби з онкологічними захворюваннями, метою яких є зниження рівня смертності від раку, підвищення життєвого рівня населення і, як наслідок, поліпшення загального ставлення до власного здоров'я; ослаблення економічних і соціальних наслідків онкологічних захворювань. Спеціальна програма дій «Європа проти раку» (одна з перших довгострокових ініціатив), ініційована главами держав та урядів 1985 р.
273
Комісія розробила Спеціальні програми дій, які включають підтримку європейських дослідних і освітніх програм плюс широку інформаційну пропаганду зі зниження рівня онкологічних захворювань 1987 р.
«Європа проти СНІДу». Ця програма має на меті сприяти обмеженню поширення СНІДу та зниженню рівня смертності внаслідок інфекційних хвороб, а також забезпечити піклування про хворих та ВІЛ-інфікованих, перешкодити їх дискримінації при працевлаштуванні, страхуванні, наданні кредитів, житла, освіти.
З огляду на багатоплановість боротьби з наркоманією, політика Європейського Союзу охоплює заходи із запобігання цій недузі, інформаційний обмін, використання досвіду різних держав у боротьбі з наркоманією. Вона також включає стимулювання, консультування, реабілітацію і соціальну адаптацію наркоманів.
У 1993 р. ЄС розпочав третю програму дій в одній з традиційних сфер своєї діяльності - охороні праці. У програмі було підкреслено першорядну важливість безпеки, ергономіки, гігієни на робочих місцях та діалогу між керівниками і профспілками. На практиці, з метою забезпечення єдиного рівня захисту, місцеві уповноважені органи виступають за міждержавний інформаційний і консультаційний обмін в діяльності фірм, які функціонують на рівні ЄС.
Основне завдання найновіших директивних документів у сфері охорони здоров'я - організувати роботу медичних і дослідницьких організацій так, щоб підвищити рівень здоров'я населення, а не лише займатися профілактичною діяльністю.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Інструменти реалізації «політики ЄС в галузі охорони здоров'я»» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Звіт про прибутки та збитки
Ризики, властиві банківським інвестиціям
Інвестиції у виробничі фонди
Гігантська пісочниця Google. Фільтра від Google
Особливості фінансових інвестицій


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 644 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП