ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення

ПРОМИСЛОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ
В економіці України провідне місце посідає промисловий комплекс, в якому налічується 47,3 тис. промислових підприємств, із них 37,6 тис. малих. На підприємствах працює 18,8% всього зайнятого населення і виробляється продукції та послуг для більше ніж 70 підгалузей промисловості. Промислове виробництво країни забезпечує понад третину загального обсягу валового внутрішнього продукту, майже 50% товарів і послуг, а також 80% експортної продукції. У новому столітті промисловість демонструє досить високі щорічні темпи зростання. У подальшому розвиток промислового комплексу значною мірою залежатиме від посилення регулюючої ролі держави, спроможної гарантувати населенню високий життєвий рівень, відстояти національно-державні інтереси на міжнародній арені. В Україні є всі об’єктивні передумови для нарощування темпів розвитку промисловості. По-перше, це – потужний природно-ресурсний потенціал (на її території розвідано 7667 родовищ 94-х видів корисних копалин; сумарний видобуток мінеральних продуктів у кінці минулого століття перевищував 20 т на душу населення в рік, що знаходилося на рівні США і випереджало країни Європи). По-друге, наявність відповідного інтелектуального потенціалу у вигляді науково-технічних кадрів і конкретних прикладних розробок (обсяг реалізованої науковотехнічної продукції за науково-технічними програмами щорічно зростає приблизно на 15% і досяг у 2003 р. 1,3 млрд грн).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «ПРОМИСЛОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ» з дисципліни «Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Формування звітних фінансових документів
Криптографічні методи захисту інформації
Аудит внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхуван...
ФОРМИ ГРОШЕЙ ТА ЇХ ЕВОЛЮЦІЯ
ДИЗАЙН, ЙОГО ОБ’ЄКТИ ТА ПРОГРАМИ


Категорія: Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення | Додав: koljan (30.10.2012)
Переглядів: 757 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП