ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення

Інвестиційне забезпечення сталого розвитку економіки
Неабияку роль у належному виконанні поставлених цілей і завдань відіграватиме грамотна інвестиційна політика держави. Серед основних завдань інвестиційної політики держави – нарощування інвестиційних ресурсів, покращання їх структури, залучення усіх інвестиційних джерел, зростання норми чистих заощаджень не менше ніж до 20% ВВП. Інструментами реалізації цих завдань є: послаблення податкового навантаження на товаровиробника; інтенсивне оновлення основних фондів шляхом удосконалення амортизаційної політики та за рахунок прибутку підприємств; всебічний розвиток системи лізингу машин та обладнання; зменшення витратного навантаження на економіку з боку неефективних виробництв, виведення з експлуатації фізично зношених основних фондів; запровадження ефективної системи страхування інвестиційних ризиків шляхом створення державних і недержавних страхових компаній за участю іноземних інвесторів; узгодження грошово-кредитної та бюджетно-податкової політики із завданнями інвестиційної стратегії; передача об’єктів соціальнокультурної сфери з балансу підприємств на баланс органів місцевої влади; залучення іноземних інвестицій. У формуванні інвестиційного потенціалу особливу роль відіграє відновлення інвестиційного потенціалу держави. Централізовані капітальні вкладення, що фінансуються за рахунок бюджету, мають становити не менше 1,5% ВВП, витрати на науку – 1,7% ВВП, витрати на освіту – 4-5% ВВП. Обмежені державні інвестиційні ресурси мають розподілятися на конкурсних засадах, в умовах публічного громадського обговорення.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Інвестиційне забезпечення сталого розвитку економіки» з дисципліни «Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: . Аудит калькуляції собівартості продукції рослинництва
Технологічний процес виготовлення ДСП
Кошмарна сенсація! Де знаходиться - ПЕКЛО?!
Реки, текущие в гору
СВІТОВА ТА МІЖНАРОДНА ВАЛЮТНІ СИСТЕМИ


Категорія: Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення | Додав: koljan (30.10.2012)
Переглядів: 745 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП