ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економіка підприємства » Управління розвитком підприємства на прикладі підприємств будівельної галузі

Аналіз функціонування підприємства та впровадження нововведень
Функціонування структурно-функціонального блоку також здійснюється за допомогою загальних функцій управління, склад яких співпадає із загальними функціями управління розвитком: планування, організація, регулювання, мотивація, облік, оцінка, контроль і аналіз. Структурно-функціональний блок здійснює управління функціонуванням підприємства а також допомагає блоку саморозвитку виконувати усі функції, окрім планування, при управлінні нововведеннями у виробничо-економічному блоці. Останній являє собою сукупність робітників підприємства, які реалізують закріплені за ними функції, виконують поставлені перед ними завдання з впровадження нововведень й використання інновації та процесів функціонування для досягнення існуючої мети і здійснює зворотній зв’язок зі структурно-функціональним блоком. В даний час в умовах прискореного і розгалуженого поширення інформації, а також у зв’язку з помітним збільшенням значимості синергетичного ефекту, одержуваного від органічно здійснюваних спільних дій різко зростає роль інформаційно-поведінкового блоку системи управління. Його сутність полягає у формуванні управлінської ідеології і ціннісної орієнтації системи управління розвитком на основі ідеології системи управління підприємством, формальних і неформальних відносин між працівниками системи управління розвитком (рис. 1.7). Формування управлінської ідеології і ціннісної орієнтації системи управління розвитком здійснюється заступником директора з питань розвитку. О.С. Виханский [36] виділяє чотири типи інформаційноповедінкового блоку. Перший тип характеризується наявністю формальної організації діяльності і відносин у системі управління. Другий тип інформаційно-поведінкового блоку характеризується наявністю нестабільності у відносинах, наявністю конфліктних ситуацій, прагненням окремих членів колективу до змін в основному за рахунок інших членів або ж шляхом організаційних перебудов. Третій тип характеризується наявністю зацікавленості в кінцевих результатах функціонування системи управління, прагненням до одержання високих результатів за рахунок удосконалення внутрішніх відносин, розвитку всіх членів підприємства і підвищення рівня спільної трудової діяльності. Четвертий тип інформаційноповедінкового блоку характеризується наявністю такого стану системи управління, при якому складається органічне сполучення особистих інтересів із прагненням до одержання високих кінцевих результатів функціонування підприємства в цілому.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Аналіз функціонування підприємства та впровадження нововведень» з дисципліни «Управління розвитком підприємства на прикладі підприємств будівельної галузі»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Види банківських ризиків та їх характеристика
Якість управління матеріально-технічними ресурсами
МАСА ГРОШЕЙ В ОБОРОТІ. ГРОШОВІ АГРЕГАТИ ТА ГРОШОВА БАЗА
Проектне фінансування інвестиційних проектів
ЗАКОН ГРОШОВОГО ОБІГУ


Категорія: Управління розвитком підприємства на прикладі підприємств будівельної галузі | Додав: koljan (03.05.2012)
Переглядів: 1322 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП